VOLOSKO OPATIJA SMJEŠTAJ
UPITI
KONTAKT

OPATIJA

Opatija je središte rivijere koja se proteže na više od 20 km predivne obale. Od svih turističkih mjesta i gradova u Hrvatskoj, Opatija se zasigurno može smatrati jednom od najljepših i najprivlačnijih destinacija.

Opatija je čuvena po šarolikoj arhitekturi raskošnih austrougarskih vila koje svjedoče o njezinoj glamuroznoj prošlosti. Oko vila mnogobrojne su kuće tipičnog primorskog šarma, ali i brojne modernije građevine. Opatija tako predstavlja skladan spoj prošlosti i moderne sadašnjosti.

Brojni parkovi sa zelenilom i biljkama koje su stizale iz svih krajeva svijeta čine najveće bogatstvo Opatije. Posebna je pažnja posvećena njihovom izgledu, oblikovanju i besprijekornom održavanju kako bi se stvorio osobiti ugođaj opuštenosti i sklada.

No ono što Opatiju doista čini posebnom predivna je šetnica uz more koja se u sjeni stoljetnih stabala proteže na gotovo 12 kilometara obale. Ljepota i mir zelenila i zavodljivi šum valova stvoreni su za opuštanje, ali i za mnoge nezaboravne i romantične trenutke.
OPATIJA1
OPATIJA2
OPATIJA3
OPATIJA4
OPATIJA
Opatija apartments - Tourist agency Volosko © 2007 - Privacy Policy
Hrvatski English Početna